You are currently viewing Olakšajte si sjedenje za računalom uz shiatsu masažu

Olakšajte si sjedenje za računalom uz shiatsu masažu

  • Post author:
  • Post category:Blog

Shiatsu masaža pomaže kod brojnih problema, pa tako i kada su u pitanju bolovi u kralježnici.

Većina nas nije ni svjesna kako je jedna od glavnih bolesti današnjice provođenje previše vremena za računalom. S obzirom na naš današnji način života i na to kako svijet funkcionira, za one koji se nalaze u uredskim poslovima minimalno osam sati za računalom postaje neizbježno.

Negativne posljedice sjedenja za računalom

Dugo sjedenje i nedovoljno kretanja uzrokuju napetost u cijelom tijelu, ali se najviše odražavaju na našim leđima. Problemi s kralježnicom počinju u blažim oblicima. Blaga nelagoda ili povremeni osjećaj boli uskoro se pretvaraju u one neizdržive koji nas ostavljaju budnima noću. I tu se u nama javljaju neugodne emocije i osjećaj nezadovoljstva.

Današnji sjedilački način života uzrokuje brojne poteškoće. Srećom, shiatsu masaža daje odlične rezultate kod rješavanja takvih tegoba.

Shiatsu masaža kao lijek kada nas muče bolovi u kralježnici

Shiatsu masaža djeluje na živčani sustav te tako opušta organizam. Dobar praktičar zna kako ukloniti napetost iz umornih mišića i vratiti pokretljivost zglobova.

Samim svojim djelovanjem, shiatsu masaža postiže puno više: ona ima veliku ulogu u osvještavanju samih sebe. Znat ćete u kojem se položaju nalazi vaše tijelo, jeste li ukočeni ili opušteni, pratite svoje disanje. Kada ste svjesni svog tijela, primijetit ćete kad nešto nije dobro za vas te pravilno reagirati tako da to eliminirate. Time vraćate neku lakoću postojanja.

Vaše je tijelo poput domino pločica – kad se pomakne jedna, sve ostale padaju!

Vratite i vi balans te ugodne emocije u svoje tijelo. Kontaktirajte me i rezervirajte svoj termin za shiatsu masažu!