You are currently viewing Bolovi u vratu? Evo kako ih možete suzbiti!

Bolovi u vratu? Evo kako ih možete suzbiti!

  • Post author:
  • Post category:Blog

Shiatsu masaža dokazano pomaže kod brojnih problema, a jedan od njih su bolovi u vratu.

Bolovi u vratu najviše se povezuju s današnjim načinom života. Kad sjedite za računalom, na kauču ili pak u automobilu; kad ste na poslu i glava vam je usmjerena prema dolje; kad opušteno pregledavate novosti na mobilnom telefonu – u ovim se situacijama mišići u stražnjem dijelu vašeg vrata smanjuju i pritišću kralješke.

Što više ih pritišću, time je veća bol.

Bolovi u vratu – posljedica nepravilne posture

Posljedice nepravilne posture vidljive su kod svih nas, prije ili kasnije.

Vratna kralježnica gubi svoju prirodnu krivulju te nepovoljno djeluje na posturu cijelog tijela. Rezultat? Konstantni bolovi u svim periodima dana – kad želite spavati, popiti kavu, a pogotovo kad ste u onim položajima (recimo kad sjedite za računalom) koji su i uzrokovali takvo stanje.

Ovakvi fizički problemi dovode i do emocionalnih problema. Nemogućnost normalnog obavljanja svakodnevnih zadataka, bolovi koji vas prate u stopu što god radili – sve ovo dovodi do negativnih emocija, iritabilnosti, osjećaja bespomoćnosti.

Kako onda možete ublažiti bolove u vratu i povećati kvalitetu svog života?

Shiatsu masaža za povratak životnog balansa

Shiatsu masaža vraća krivulju vratne kralježnice u prirodni položaj i oslobađa kompresiju. Kao shiatsu praktičar, služim se raznim tehnikama koje opuštaju i nježno istežu vaše mišiće, dekompresiraju kralježnicu, stimuliraju cirkulaciju, hidratiziraju diskove i smanjuju napetost.

Rezultati shiatsu masaže vidljivi su i u fizičkom i u emocionalnom smislu. Smanjenje bolova, lakoća i poletnost pokreta vratit će vam osmijeh na lice. A jednom kad ste se riješili takvih stega u životu, poboljšat će vam se i svaki aspekt življenja.

Uživajte u vremenu koje provodite s najmilijima, obavljajte svoje dnevne zadatke uspješno i bez bolova, iskoristite svaki trenutak u danu. Kontaktirajte me i rezervirajte svoj termin za shiatsu masažu!